Valorile marcii

ELF The No 1 Formula For your engine

ELF este o marca legendara si foarte populara in intreaga lume. Valorile marcii EFL: pasiunea, expertiza tehnologica si calitatea premium a produselor reprezinta fundamentul culturii de grup a companiei.

EXPERTIZA

Fundamental inspirat de activitatea departamentului de cercetare si dezvoltare, ELF intotdeauna a anticipat elementele prin care a reusit sa mentina imaginea unei marci Premium. Printr-o continuua inovatie tehnologica, ELF a devenit o marca de succes si a reputat multiple victorii si invingatori. ELF reprezinta garantia unui brand profesional, responsibil.

PREMIUM

Marca ELF este puternic ancorata în conştiinţa publică în multe pieţe. Are propriul său statut, charisma, eleganţă şi chiar prestigiu. Demn şi temperat, brandul ştie să atragă o comunitate cu produse de înaltă tehnologie.

PASIUNE

ELF este o marca  înconjurata de emoţii, ce evocă excelenţă, aventură şi performanta in competitiile sportive. ELF este un brand cu foarte mulţi fani în întreaga lume, care sunt convinsi de eficienţa lui.

X

Prin continuarea vizitei pe acest site, acceptati folosirea de cookie-uri sau a altor marcatori pentru statistici vizitelor pentru a optimiza funcționalitatea site-ului. Pentru mai multe informatii despre Cookie-uri. și despre setările pentru marcatori.