Cum se depunn uleiurile uzate?

Get Adobe Flash player

Reciclarea uleiului uzat, provenit de la autovehiculul dumneavoastra este un procedeu simplu si benefic pentru mediul incojurator.
Dupa golirea uleiului din carterul inferior al motorului, depozitati-l intr-un colector prevazut cu capac. Puteti folosi orice fel de recipient, inclusiv ambalajul original al uleiului.

 

Niciodata nu folositi recipiente destinate produselor alimentare sau produselor de curatire. Asigurati-va ca recipientul este semnalizat cu eticheta " ulei uzat ", si este ferit de accesul copiilor si al animalelor de companie. Puteti achizitiona recipiente speciale destinate  depozitarii si trasportarii uleiului uzat catre centrele speciale de colectare. 

Predati containerul celui mai apropiat centru de colectare. Daca nu exista un centru special de colectare a uleiului uzuat in apropierea dumneavoastra, cautati un dealer sau service de reparaţii auto.

 

Find us worldwide   Contact
X

Prin continuarea vizitei pe acest site, acceptati folosirea de cookie-uri sau a altor marcatori pentru statistici vizitelor pentru a optimiza funcționalitatea site-ului. Pentru mai multe informatii despre Cookie-uri. și despre setările pentru marcatori.